Deze fan-pagina heeft geen enkele connectie met Chanel.

   
     Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Chanel Cristalle   arrow

Chanel Cristalle

Chanel Cristalle werd uitgebracht in 1974, door de beroemde Chanel parfumeur Henri Robert.

Een perfecte en zuivere geur samenstelling doet denken aan een ideaal bekleed kristal. Duidelijke groene noten laten een breed spectrum schitteren: van groen pittige basilicum tot zoete petitgrain, een perfect begin, gevolgd door een uitbundige uitbarsting van citroen en de frisheid van bergamot.

De groene extracten van galbanum wordt verenigt met citrus en strekt zich hun glorieuze melodie uit. Het hart is samengesteld uit hyacint en jasmijn, maar hun weelderigheid is ondergeschikt aan de perfecte lijnen van de gehele samenstelling. De basis bestaat uit eikenmos en hout.

Het parfum behoort tot de bloemen-chypre groep. Eau de parfum Cristalle werd gecreëerd door Jacques Polge in 1993. De  EDT is mysterieuzer en meer  ‘chypre’, het eau de parfum is zoeter en rijker.

Het groen van de topnoten is aanzienlijk gemodereerd en bergamot wordt vervangen door zoete mandarijn. Sappige perzik en meloen zijn kenmerkend voor de EDT, en brengen de hele compositie aan het daglicht. De exotische luxe van ylang-ylang en jasmijn contrasteert de soily nuance van vetiver en eikenmos.

Chanel Cristalle Parfum Reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *