Deze fan-pagina heeft geen enkele connectie met Chanel.

   
     Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Chanel Allure Homme Edition Blanche   arrow

Chanel Allure Homme Edition Blanche

Chanel Allure Homme Edition Blanche is de nieuwe versie van de beroemde mannen parfum Chanel Allure Homme is uitgebracht als een luxe uitgave in een eenvoudige lichte maar elegante fles. In de geschiedenis van Chanel heeft de kleur wit altijd een belangrijke rol gespeeld.

Deze keer wordt het accent gelegd op de geur voor mannen gemaakt door Jacques Polge en wordt door Chanel zelf omschreven als een ‘diamant geur’, wat betekent dat dit een geur met vele facetten is, of om precies te zijn, de sterkte van de geur is komt op verschillende niveaus terug gedurende het dragen.

Het eerste niveau brengt kruidige aroma’s van zwarte peper verenigd met roze peper uit Madagascar. Het tweede niveau brengt frisse aroma’s met de geur van leer, Siciliaanse citroen, Calabrische bergamot, sandelhout, dat de geur diepte geeft.

Het derde niveau introduceert oosterse akkoorden met Braziliaanse Tonka, witte muskus, vetiver uit Ha├»ti en sandelhout. Dit niveau ontbloot ook aroma’s van gember en fluweelzachte vanille verpakt in amber. Het vierde niveau brengt bosachtige akkoorden van cederhout die het mannelijke karakter toevoegen aan de geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *